img 0
img 1
img 2

5 String-Hård Hale Fast Bas, El-Guitar Bro Chrome

kr60.52

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Kunde Oplysninger

1.Produkt billeder inden for syv dage efter afsendelse, skal du sørge for, at leveringsadresse er korrekt.Vores produkter er nye produkter, der vil arbejde for personale kvalitet og kvantitet før afsendelse inspektion, bedes du kunder på lethed.

2.Varer sendes af EMS.nå de fleste af de lande inden for 7 til 15 dage.Dette er for USA.CANADA.AUSTRALIEN. .For de andre lande.det kan tage længere tid at nå frem.

3.Package--For pakken.vores virksomhed vil tage den metode, standardiseret emballage.normalt er.under transport er meget stærk.

4.Vi lægger stor vægt på, at hver eneste af dine fair vurdering, hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give ros til at opmuntre os, vil vi være meget taknemmelige.Hvis du har nogen utilfredshed, bedes du kommunikere med os, mener jeg, at enhver rimelig problemer, vi hurtigt kan løse, bedes du må ikke haste til at give os en dårlig anmeldelse.

5.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

  • Type: broen
  • Model-Nummer: MMB-5
  • Mærke: guyker
Vanya Gemer
2020-08-18
5/5
exatamente como descrito. ótimo acabamento. bem embalado. muito bom

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.