• Værktøjer
  • 6 mm i diameter dø matrix og komplet sæt af roller KL120 pellet maskine mølle
img 0
img 1
img 2

6 mm i diameter dø matrix og komplet sæt af roller KL120 pellet maskine mølle

kr782.51

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Hvorfor vi har brug for reservedele pare dele til pellet mølle?

Vedligeholdelse er nødvendig for hver maskine efter at have arbejdet en periode.Vi leverer pellet mill dele, herunder pellet mill dør, pellet, mølle, ruller, roller shell, lejer, aksler osv.

Masser af pellet mill dele er på lager .Vi har fladskærms dø pellet mill dele på fabrikken pris til vores kunder, hvis du har brug for at tilpasse reservedele , bedes du fortælle os om dine specifikke krav.

Elektrisk Fladskærms Dø Pellet Mill Funktioner

1. Elektrisk fladskærms dø pellet mølle er drevet af en elektrisk motor, som gør det mere energibesparende og miljøvenlig.

2. Roller og fladskærms dør er lavet af præcis materiale, af legeret metal, som gør dette centrale del slid-resistente, og ikke nem at bryde, udover at begge parter kan bruge den flade dø, og de har dermed en lang levetid.

3. Pellet maskine vedtager to eller tre par af rullerne ,høj effektivitet, uniform pellet størrelse.

4. Hurtig afmontering type af netop-cast dø klemme er vedtaget at oprette forbindelse dør, og quill flange, i stand til at ændre ny dør og ruller hurtigt og bekvemt i henhold til dine behov.

5. Synlighed.Det er muligt at se ind i kammeret, når pelletering, så du kan løse problemet i tide.

6. Lille størrelse og vægt, hvilket gør det meget udbredt i hjemmet, lille gård.

7. Klar-til-få råvarer, som savsmuld, træflis, peanut shell, hvede halm, bomuld, byg, gren, ris skallerne, solsikke stilk, palmekerneolie shell og mange andre materialer.

8. Velegnet til både foder, træpiller, og træpiller.

Højdepunkter i Vores Legeret Stål Dør

Lang Levetid

Mindre vedligeholdelse

Lav Bryde Ned

Ingen dør jamming

Høj Nøjagtighed

Mindre Spild & Lave Produktionsomkostninger

Hvad kan jeg gøre, når mit Pillen mølle kan ikke producere træpiller?

En: Ny lejlighed, dør pellet mill i første brug, kan ikke producere træpiller, på grund af den lave glathed af skimmelsvamp og dårligt samarbejde i nye enheder.Efter brug af fedtet materiale i en periode, pillen maskine, der kan køre uden problemer.

B: afstanden mellem rullerne og dør er for stor.Du kan stramme skruen for at indsnævre forskellen til 1,5-2,5 mm.

C: Nødvendige trin for at opdatere en ny dør eller rulle shell på grund af slid og ælde, der er forårsaget af lang sigt service.

D: materialet er for våd eller for tør, hvilket resulterer i en lav produktivitet.Du må hellere øge eller mindske fugt til korrekt kurs, generelt 14% -16% i råvaren.

Typer af rækken materialer og arbejder behandling

Hjemmelavet Pellets, der Anvendes som Brændsel Komfur

Hjem pellet komfur er almindeligt udbredt i Europa og mange andre steder i verden.Det er et miljø-venligt metode til at holde varmen og lave mad.Pellet komfur bruger mindre naturlige ressourcer, som er dens brændstof er affald eller genanvendelige materialer.Det brændstof, der anvendes kan ske i hjemmet.Her er et par tips til dig til at bruge mindre penge at gøre komfur brændstof, hvis du vælger en pellet komfur til varme.

Du er nødt til at forberede råvarer sammen med fladskærms dø pellet mølle, som bruges til tryk på materialer til brug for brændsel til hjemmet.Der er en bred vifte af råvarer, som du kan bruge til at gøre brændstof, såsom frugt gruber, forskellige typer af græs, majskolber, byg stjerne, afskallede majs, hvede, papir, etc.Dit valg af materialer beslutter varme-eller madlavning virkning, således du har brug for at slå op i den slags komfur til korrekt matche pillen brændstof.

Vores fabrik og certificering

Som 7/24 e-mail og telefonopkald-tjenesten er tilgængelig, er jeg klar til at besvare dine konkrete spørgsmål med hensyn til vores maskiner og pellet mølle i særdeleshed.Hertil kommer, at vi skal forberede undervisning videoer i form af installation, smøring, retssagen kører, dele erstatninger og så videre.

Pakning og forsendelse

Skal jeg nødt til at gå til din fabrik for atutorial af learing, hvordan man driver et pellet mølle?

Det er ikke nødvendigt.Som 7/24 e-mail og telefonopkald-tjenesten er tilgængelig, er jeg klar til at besvare dine konkrete spørgsmål med hensyn til vores maskiner og pellet mølle i særdeleshed.Hertil kommer, at vi skal forberede undervisning videoer i form af installation, smøring, retssagen kører, dele erstatninger og så videre.

  • Model-Nummer: KL120
  • tilstand: Ny
Pedro Forever
2020-11-15
5/5
Very satisfied with the seller, very serious and very fast. In addition answers very quickly to my very responsive questions I highly recommend
Imakeeva82
2020-11-05
5/5
Very fast delivery, the product looks good quality to see on time

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.