• Mænds Tøj
 • Seneste Toppede Revers Mænd Jakkesæt til Bryllup Sort Nette Kjoler, trajes de hombre 3 Pc ' Prom Party Kostume Tøj Masculino
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Seneste Toppede Revers Mænd Jakkesæt til Bryllup Sort Nette Kjoler, trajes de hombre 3 Pc ' Prom Party Kostume Tøj Masculino

kr724.74

kr391.38

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Velkommen til Min Butik

Bemærk:

1: Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

2: Det er meget normalt at have 1 inch måling fejl mellem de størrelser, du leverer, og de størrelser af den kjole, du vil modtage.Denne type af fejl ikke kan accepteres for alle afkast og udvekslinger.

Internationale Købere:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

FAQ:

1.Hvor lang tid tager det for forsendelse?

en.EMS shipping tid er omkring 10-20 dage.

b.FedEx,TNT,UPS,DHL Shipping tid, normalt om 3-7 dage.

2.Har du tilbyde skræddersyet service?

en.Ja,vi gør.Vi kan gøre elementet efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

3.Kan vi valgte en anden farve for elementet (design)?

en.Ja, det farvekort i beskrivelsen er valgfrit for dig.Bedes du fortælle os den farve nummer fra vores diagram, så vi kan gøre element i farve, du foretrækker.

4.Vil varen ser ud præcis, som vist på billederne?

en.Bemærk venligst, at vores produkter er håndlavede, og de kan ikke være 100% nøjagtigt som elementer i billederne.Ligesom håndmalede billeder, male det samme billede to gange, aldrig kan være nøjagtig den samme.Hver oversigt er for at gøre dig en vare, som er omkring 90% som element i de billeder, vi har givet.Tak for din bedes forståelse.

Returret:

1.Vores Aflysninger Politik

en .Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

b .Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

c .Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

d .Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

2.Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

en.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer.Prøv på din konto så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske varen.

b.Hvis du returnerer eller udveksling af produkter eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og ingen parfume.

3.Defekte, Beskadigede eller Misshipped Elementer

en.Du er berettiget til en tilbagebetaling af den fulde købspris plus forsendelsesomkostninger for defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer.Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under leveringen, skal du først indhente "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering luftfartsselskab.

4.Dimensionering og Montering Spørgsmål

en.Da alle vores produkter er hånd-syet og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.

5.Returnering

- For alle custom-made elementer, der betyder, at der ikke følger Standard Størrelse Chart, farve eller stil ændret fra foto, er ikke-refunderbare en nd ikke returneres.For de elementer i Standard Størrelse, hvis nogen kvalitet problem opstod(ikke størrelse), bedes du informere os på højst 7 dage efter du modtager varen ( baseret på tracking record af fragtmand).

- Ethvert problem med målinger, at kunderne kunne sende det tilbage til at gøre nogle ændringer, men der vil blive opkrævet shipping gebyr.Vi acceptere afkast på elementer i perfekt, i helt ny stand(ingen røg dufte, ingen makeup pletter, ingen ændringer).Fragt tilbage, vil være på ansvar af køberen.Vær venlig sørg for, at målingerne er korrekte.

Feedback:

- Hvis du er tilfreds med din vare, din positive feedback er meget vigtig for os.

- Vær venlig at give os positiv feedback eller fem stjerner, når du er tilfreds med dit køb.

- Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er utilfreds med din kjole.Vi kan hjælpe dig en masse, og løse problemer.

 • Model-Nummer: 128
 • Tøj Længde: Almindelig
 • Materiale: Spandex
 • Stof: Spandex
 • smoking størrelsen muligheder: standard størrelse eller brugerdefinerede størrelse
 • Fit Type: Løs
 • Foran Stil: Hjemme
 • Mærke: Feliru
 • Lukning Type: Single Breasted
 • Bukser Lukning Type: Lynlås
 • mænd party kjoler : gommen lugning passer
 • Stil: Formel
 • Lejligheder: Bryllup, Business, Prom, Kontor, Party, Afslappet
 • Element Type: Passer til
 • materiale 2: Polyester
 • trajes de hombre: smoking for mænd
Willycuba01
2021-01-06
3/5
,
Skarlatina91
2020-12-31
5/5
received with a good condition thanks

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.