• outlet
  • Palladium metal element 46 Pd prøve enkelt skinnende pellet 0.5 gram 99,98%
img 0
img 1

Palladium metal element 46 Pd prøve enkelt skinnende pellet 0.5 gram 99,98%

kr458.50

Anbefaling
Bedømmelse | Skriv en anmeldelse

Produkt Beskrivelse

Produkt detaljer Symbol: Pd-Nummer: 46 Element kategori: Overgang metal/platin gruppe CAS-nummer: 7440-05-3 Standard atomvægt: 106,42 Massefylde: 11,99 g/cm3 Hårdhed: 4,75 Smeltepunkt: 1554,9°C (2830.8°C) Kogepunkt: 2963°C (5365°F)

Produkt features prøven er fremstillet af sintret/komprimeret palladium metal pulver.Så det er ikke solidt metal.Disse smukke stykker af massivt metal palladium er smeltet i vores egne høje temperatur i ovnen.De er meget høj renhed (99.98%) .

Vis Produkt Detaljer

Primære Produkter

Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder China Post, der er Registreret luftpost,Ittek.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, DHL, EMS, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Hvis rederiet ikke sender de iterms til dit land .

Kontakt os via e-mail eller Ali TradeManager.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig !

Efter Salg og Feekbacks

Efter Salg og Feedbacks Dig tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Din opmuntring og support er vores løbende fremdrift.

Mange tak!

Bedste Ønsker!

  • Model-Nummer: Pd
  • Komposit: Sjældne Jordarters Magnet
  • Type: BLØD
  • Med Huller: No
  • Anvendelse: Industrielle Magnet
  • Form: Blok

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Du kan også gerne

Top kvalitet.