Udnyt dine ressourcer og sæt dit kontor til leje

Spild ikke plads på kontoret, udlej den i stedet (foto nybolig erhverv)
Spild ikke plads på kontoret, udlej den i stedet (foto nybolig erhverv)

Mange virksomheder oplever i kølvandet på finanskrisen, at de bliver sat mere under pres økonomisk. Det er simpelthen blevet sværere at finde balancen i virksomhedens midler, og det også blevet sværere at få penge i kassen som følge af skærpet konkurrence. Derfor handler det om minimere sine udgifter og drive forretning på en fornuftig måde. Hvis man for eksempel har et kontor, som egentlig er for stort, så kan man tjene lidt ved at sætte det til leje.

Det kan selvfølgelig godt være fristende sig selv at have meget plads i sine kontorlokaler. Men rigtig mange virksomheder kan faktisk skære ned på deres pladsforbrug, hvis de gennemgår kontoret med de realistiske briller på. Ved at have et kontor til leje kan man have en fast indkomst gennem lejen hver måned, og samtidig kan man også spare på rengøring, el og lignende.

En anden fordel ved at udleje sit kontor er, at man får mulighed for at networke. Hvis der for eksempel kommer flere forskellige erhvervsdrivende ind og sidde på kontoret, så kan man måske udnytte den korte afstand til at samarbejde om konkrete arbejdsopgaver eller sparre om erhvervslivet generelt. Der kan komme mange fordele ud af det!

Brug en erhvervsejendomsmægler til at få dit kontor sat til leje

Det er ikke sikkert, at det kan betale sig for dig selv at finde en lejer til dit kontor. Det kan endda vise sig at være rigtig besværligt, og så skal man til at afsætte en masse effektive arbejdstimer til dét. Det er nemmere at sætte kontor til leje gennem en mægler, der arbejder med erhvervslejemål. På den måde får man kontoret ud i en portal, hvor man kan finde et godt match til lejemålet, og man kan også være sikker på at få den rigtige pris for sine kontorlokaler til udlejning.

Læs mere om leje af kontor og lokaler her:

Lokaler til leje: Tænk rummelighed

Lokaler til leje: vælg flere rum

3 tanker om “Udnyt dine ressourcer og sæt dit kontor til leje”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *