Lej lokaler eller ejendom til dit firma

Husk at erhvervslejemål altid er en mulighed  (foto nyboligerhverv.dk)
Husk at erhvervslejemål altid er en mulighed (foto nyboligerhverv.dk)

Du er et nystartet firma, og du mangler et sted at være. Kontoret hos dine forældre et alt for lille. Hvad med et erhvervslejemål? Så kan du få lidt mere plads og til en helt almindelig lejekontrakt, der ikke forpligter eller koster lige så meget, som det gør at købe lokaler.

Det kan også være du er et større firma, der virkelig trænger til at udvide. I er nemlig i en fremgangsperiode, hvor I hele tiden behøver nye ansatte. Det kan dog være svært at vide, hvor store lokaler eller en ejendom, I har brug for. I stedet for at købe, kan I vælge at leje lokaler.

Nybolig Erhverv har rigtig mange dygtige mæglere, der kan hjælpe dig med at finde et godt erhvervslejemål. De har mæglere over hele Danmark, som kender markedet til mindste detalje. De kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige erhvervslejemål, som passer til dit firmas behov.

Erhvervslejemål til gode priser

Erhvervslejemål er lidt anderledes end almindelig lejemål. De har ofte ikke samme kvadratmeter pris som lignende lejligheder. De er billigere. Det er blandt andet fordi, der ikke gælder de samme regler for eksempelvis leje lejligheder som erhvervslejemål. Man må eksempelvis ikke sove i et erhvervslejemål. Det er udelukkende et sted, hvor du må have kontorer og lignende.

Hos Nybolig Erhverv hjælper de med at finde de erhvervslejemål til de mest fordelagtige priser. Du kan læse mere om dem, og bestille deres hjælp på deres hjemmesiden, som er www.nyboligerhverv.dk.

Få mere information om leje af lokaler her:

Lokaler til leje: vælg flere rum

Lokaler til leje: Tænk rummelighed

6 tanker om “Lej lokaler eller ejendom til dit firma”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *