Erhvervslejemål: Find gode lokaler til din virksomhed

Find de rette lokaler til DIN virksomhed (foto nyboligerhverv.dk)
Find de rette lokaler til DIN virksomhed (foto nyboligerhverv.dk)

Står I og skal bruge nye lokaler til virksomheden? Måske er det blevet lidt for trangt i de små lokaler, I indtil videre har lejet jer ind i. Eller måske vælger I simpelthen at sige det op, fordi I er nødt til at flytte virksomheden til en helt anden by. Måske har I flere kunder der, eller kan få det. Men når I skal ud og finde et nyt erhvervslejemål, skal I tænker over en række forskellige ting. Her får I lidt ideer.

Der skal være plads nok i det nye erhvervslejemål – også i fremtiden

I det nye lejemål skal der være plads nok til alle medarbejdere med alt hvad det indebærer af borde, stole, badeværelser, køkken osv. Og hvis I nu har ansat flere og måske endda tænker at ansætte endnu flere i fremtiden, ja så er det altså en god ide at have disse overvejelser med, for måske betyder det, at I skal leje noget, der er endnu større. Så tænk på fremtiden og tag det med ind i jeres overvejelser, når I skal leje noget nyt.

I skal også tænker over, hvor I placerer jer henne. Er det nu en virksomhed, hvor kunderne kommer og skal besøge jer, jamen så skal I placere jer rimeligt centralt i byen, så I er nemmere at besøge for kunderne. Det skal være så nemt som muligt at finde jer. Bemærk dog, at det typisk er en del dyrere at placere sig inde i byen i stedet for lidt i yderkanten, og det skal I selvfølgelig have med i jeres overvejelser, om I har råd til det. Det skal også ligge, så det er nemt for medarbejderne at komme på job. Måske så man kan cykle dertil eller i hvert fald ikke skal køre så langt igen.

Find et erhvervslejemål

4 tanker om “Erhvervslejemål: Find gode lokaler til din virksomhed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *